Hebben jullie thuis ook regelmatig onenigheid over wie er nu op de tablet mag? We hebben inmiddels aardig wat schermen in huis, maar toch kan er ruzie ontstaan tussen je kinderen over wie er op de tablet mag. Of jij hebt zelf de tablet nodig en deze is onvindbaar, omdat je kind de tablet ergens heeft neergelegd. Met een kindertablet exclusief voor je kind behoren deze ergernissen tot het verleden. Bovendien is een kindertablet, zoals de naam al zegt, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook handig voor jou als ouder. Zo weet jij als ouder zeker dat je kind veilig het wereldwijde web op kan.

De voordelen van een kindertablet

De kindertablet is speciaal geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Dankzij de beschermende bumper kan deze tablet wel tegen een stootje. De tablets zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Ook de beschermtassen die je los kan kopen zijn er in frisse kleuren. De tablet is licht en makkelijk hanteerbaar voor kinderen. Je wilt je kind kennis laten maken met de modernste technologie├źn, maar dit wil je wel veilig doen. Je stelt de tablet helemaal naar wens in. Je kunt zelf apps toevoegen en verwijderen. Websites die je niet geschikt vindt voor jouw kind, blokkeer je eenvoudig. Ook kun je een maximale schermtijd instellen.

Je kind wordt blij van deze speciale tablet

Je kan je kind niet blijer maken dan met zijn eigen tablet. Na een drukke dag komt je kind even tot rust met een spelletje of een filmpje op zijn tablet. Dankzij een headphone heb jij nergens last van. Ook onderweg naar je vakantieadres is een tablet een uitkomst. Verveling en ruzies op de achterbank behoren tot het verleden. Jouw kinderen vermaken zich prima op hun tablet. Veel van de apps zijn ook zonder wifi te gebruiken. Zonder abonnement zijn er al veel leuke apps en spelletjes geïnstalleerd op deze tablet. Voldoende voor uren speelplezier.