Engels is natuurlijk de meest gesproken taal ter wereld. Dat geldt voor zowel het toeristische vlak als in de zakenwereld. Wanneer u veelvuldig werkt met buitenlandse partijen  is het goed om een cursus zakelijk Engels te volgen. Dit is namelijk heel wat anders dan tijdens een vakantie vragen om de menukaart of wat populaire trekpleisters zijn. Binnen de zakenwereld worden er hele andere termen en uitdrukkingen gebruikt. Bijvoorbeeld om deals te sluiten, bepaalde voorwaarden duidelijk te maken en de werking van machines uit te leggen. Hierbij is het basis Engels zoals u dat op school hebt geleerd niet voldoende. Gelukkig zijn er diverse manieren om een cursus zakelijk Engels te volgen.

Waar een cursus zakelijk Engels volgen?

Bij EBC Taleninstituut bent u aan het goede adres wanneer u een taalcursus zakelijk Engels wilt volgen. U krijgt les van de allerbeste taalcoaches die u de allerbelangrijkste aspecten van de Engelse taal bijbrengen. Er zijn diverse manieren om een cursus bij EBC te volgen. Eén daarvan is een spoed cursus zakelijk Engels. Zo leert u binnen no time de meest voorkomende scenario’s binnen het zakelijke leven te begrijpen en te spreken. Want niet alleen het leren spreken van het zakelijke Engels is belangrijk, u moet natuurlijk ook begrijpen waar het over gaat. Ook al ligt bij een spoedcursus zakelijk Engels het tempo hoog, toch wordt er wel rekening mee gehouden hoe ver uw kennis van de Engelse taal reikt. Zo wordt het aangepast naar uw niveau. In een persoonlijke kennismaking wordt vooraf bekeken wat het beste bij u past.

Zakelijk Engels leren op kantoor

Is het voor uw bedrijf belangrijk dat meerdere collega’s zakelijk Engels leren begrijpen en spreken? Dan bestaat er bij EBC de mogelijkheid om op uw eigen locatie door meerdere mensen tegelijk een cursus te volgen. Gelijktijdig les in een vergaderruimte of de bedrijfskantine. Dat is meteen goed voor de onderlinge saamhorigheid en verbondenheid onder uw medewerkers. Al het geleerde tijdens de cursus zakelijk Engels kan men samen nog eens rustig doornemen tijdens de koffiepauze. Meer weten over de diverse mogelijkheden voor het volgen van een cursus zakelijk Engels? Neem vrijblijvend contact op met EBC Taleninstituut.