Wenskaarten zijn een persoonlijke boodschap en nu ook snel en voordelig te bestellen via Wenskaartenshop.be. Iedereen stuurt wel eens een kaartje om te laten weten dat je blij voor iemand bent of juist meeleeft. Een zorgvuldig uitgekozen kaartje komt recht uit het hart. Bij Wenskaartenshop.be vindt je ruime keuze, voor elke gelegenheid, in elke hoeveelheid en kwaliteit.

Voor elke gelegenheid wenskaarten bestellen

Door het jaar heen sturen we elkaar nogal wat kaartjes. Bij een geboorte, een huwelijk of een verjaardag wensen we de ander met een persoonlijk kaartje het beste toe. Maar ook in moeilijke tijden kan een kaartje een mooie manier zijn om iemand sterkte toe te wensen. Voor alle mooie, moeilijke, blije en verdrietige momenten heeft Wenskaartenshop.be de kaarten in het assortiment. Hierbij zijn de kaarten ook in verschillende stijlen. Er is de kaart voor een hippe tante die Sarah wordt, maar ook de juiste kaart naar een zakelijke relatie die je wilt feliciteren met de opening van een nieuwe locatie.

In elke kwaliteit

Ook in kwaliteit is er grote diversiteit. Zo kun je al voor een zeer scherpe prijs leuke basic felicitatiekaarten vinden. De kaarten zijn dan gedrukt op een basis kwaliteit papier, maar ook in deze kwaliteitsklasse is er keuze genoeg. Wenskaartenshop.be heeft echter ook de luxe wenskaarten in het assortiment. Hiervoor wordt kwaliteit karton of papier gebruikt. De envelop is hierbij ook van een luxer materiaal gemaakt.

In elke hoeveelheid wenskaarten bestellen

Als groothandel is Wenskaartenshop.be in staat grote orders te verwerken, maar ook een enkele kaart is makkelijk te online te kopen. Als de gewenste hoeveelheid wenskaarten op voorraad is, dan wordt de bestelling binnen 48 uur overal in Belgiƫ en Nederland bezorgd. Of je nu een kaart koopt of een partij, je bent met online kaartjes kopen via Wenskaartenshop.be altijd voordelig uit. Hoe groter het aantal wat je koopt, hoe groter de korting. Dit geldt al voor een bestelling van 60 kaarten met een korting van 12 % tot een korting van maar liefst 60% bij een bestelling van 1000 kaarten.